IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лизо изненада майка си с нов гардероб за есен 2021

14 септември 2021 10 50

Певицата трогна феновете със свое видео

БГНЕС

Лизо направи невероятна изненада за рождения ден на своята майка. Рапърката сподели видео, с което трогна феновете си. В него тя ѝ подарява онова, за което жената си мечтаела от години.

„Откакто татко почина, ти ми казваше, че е трудно да се обличаш добре за себе си“, написа певицата в Instagram.

Изпълнителката посочва още, че не може да върне най-добрия приятел и спътник в живота на майка ѝ Шари, но има възможността да направи нещо друго, с което да види отново усмивката на лицето ѝ.

В клипа, споделен от звездата, нейната майка разглежда уникален гардероб, пълен с дрехи и обувки по най-новите тенденции. Оказва се, че всичко това е за нея, при което тя се разплаква пред камерата.

„Харесваш ли тези дрехи? Това са твоите дрехи“, казва Лизо във видеото, виждайки реакцията на майка си.

Мнозина одобриха постъпката на рапърката, която загуби баща си през 2009 г. В социалната мрежа те отбелязват, че Шари изглежда като нейна сестра, а с гардероба си за есен 2021, тя ще бъде още по-хубава.

Само преди няколко месеца, точно в разгара на пандемията, Лизо се похвали, че най-сетне е осъществила една своя мечта – да купи нова къща на майка си. Покупката на имота идва след множество месеци, прекарани в мизерия, както и десет години след като баща ѝ си отива от този свят.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари